Tezcan YILMAZ - Okul Müdürü

1975 Keles / Bursa da dünyaya geldi. İlköğrenimini köyünde ki  okulda,  ortaokul ve lise eğitimini Bursa Cumhuriyet Lisesinde tamamladı. 1996 Yılında Uludağ Üniversitesini bitirdi. 1997 yılından Milli Eğitim Bakanlığında sınıf öğretmeni olarak çalışmaya başladı. Değişik okullarda görev yaptı. 2010 yılında Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni oldu. Fatih Projesi Eğitmen eğitimlerine katılarak proje eğitmeni oldu. 2015 Ocak ayında Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi. İdareci olması üzerine Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü okudu. 2019 yılında Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.  01.10.2019 tarihinde Şehit Hakan Kabil İlkokulu Müdürü olarak okulumuzdaki görevine başladı.

Evli ve bir çocuk babasıdır.